Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeps, Albert Heijn gaat de mist in met Netflix & Chill recepten

Oeps...

Oeps, Albert Heijn gaat de mist in met Netflix & Chill recepten

Albert Heijn is waar je moet wezen voor een flinke dosis inspiratie op gebied van recepten. Ook nu heeft de supermarktketen weer een reeks aan recepten, deze keer onder de noemer Netflix & Chill. “Een gezellig avondje op de bank kan wel wat comfortfood gebruiken”, valt er te lezen in Allerhande. Volgens Facebookgebruikers kan Albert Heijn het gebruik van slang maar beter achterwege laten, gezien de uitdrukking Netflix & Chill iets héél anders blijkt te betekenen.

Netflix & Chill

“Hoi Albert Heijn, Ik vroeg me af of er iemand op jullie tekstschrijversafdeling op de hoogte is wat de uitdrukking 'Netflix & chill' betekent?”, aldus Estrella Wessels op Facebook. Voor het geval je ’t niet wist: Netflix & Chill is codetaal voor een seksdate. Oeps...

Viral

Iedereen kan er wel om lachen, zo blijkt uit de reacties: “Je gaat geheid scoren met zo'n maaltijd”, “Zal wel vinger-Food zijn”, “Correct me if I'm wrong, maar daar krijg je toch ook honger van” en “Ze denken op de afdeling dat je dat erbij nodig hebt…”

De post is inmiddels 10.000 keer geliket, bijna 200 keer gedeeld en heeft ruim 1500 reacties. Ach, een lekkere snack tijdens een avondje Netflix & Chill lijkt ons ook niet verkeerd.

Lees ook: Hilarisch: Albert Heijn blundert met kassabord en gaat viral

Bron + Beeld: Albert Heijn, iStock