Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gaz Beadle deelt foto van babybump vriendin

In augustus kwam het grote nieuws naar buiten: Gary ‘Gaz’ Beadle wordt vader! Via Instagram liet de Geordie Shore-ster weten dat hij en zijn vriendin Emma McVey hun eerste kindje verwachten. Later werd ook bekend dat het een meisje zal worden. Eerder kreeg het lingeriemodel al kritiek op haar babybump, omdat ze veel te dun zou zijn. Nu deelt Gaz opnieuw een foto van Emma's buik die toch wel echt is gegroeid.

Night 👶🏼💙

Een bericht gedeeld door gazgshore (@gazgshore) op

Bibi Breijman en Waylon hebben leuk nieuws!

Zanger Waylon deelde onderstaande foto op Instagram met de tekst: "Misschien wel het leukste nieuws van deze week... Bibi Breijman doet op 1, 2 en 3 december mee in Ahoy tijdens de top 1000 live in concert!!!! Kaarten zijn er nog voor 3 december... Iemand suggesties wat we moeten zingen?? Deel je suggestie hier beneden... Ik ben super excited!!" Bibi Breijman won het tweede seizoen van It Takes 2. Zij werd in de show gecoacht door Waylon. Bibi is trots om naast haar coach in Ahoy te mogen optreden: "Ik heb veel van hem geleerd."

Saar Koningsberger maakt geslacht baby bekend

Saar is in verwachting van een meisje. Op Instagram maakte Saar vandaag het geslacht van haar kindje bekend. "Hi baby girl'', schrijft ze bij de foto. De 30-jarige presentatrice maakte in september bekend zwanger te zijn. "Het was een lange weg met vele hobbels en eindeloos veel bezoeken aan het ziekenhuis en hormoonbehandelingen, maar het is ons gelukt. Na 2,5 jaar ben ik zo blij en trots om jullie te vertellen dat ik zwanger ben", zei ze destijds.

Hi baby girl.. ❤️

Een bericht gedeeld door Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) op

Bron: Dailymail, Shownieuws Beeld: Instagram, Gettyimages