Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kylie Jenner hint over geslacht baby

Hoewel Kylie haar lippen stijf op elkaar houdt over haar vermeende zwangerschap, lijkt ze wel stiekem hints te geven. Op Snapchat deelde ze een foto van nieuwe telefoonhoesjes van haar eigen lijn, in de kleur roze en blauw. "Welke van de twee? Ik zit te denk aan blauw…", schreef ze erbij, gevolgd door een blauw hartje.

Jennifer Lopez zet huis in New York te koop

Jennifer Lopez heeft haar penthouse in New York te koop gezet voor 23 miljoen euro. Volgens Page Six is J.Lo samen met haar vriendje Alex Rodriguez op zoek naar een nieuw liefdesnestje in de stad. Het huis heeft een oppervlakte van 607 vierkante meter, telt vier slaapkamers, zes badkamers en is verder voorzien van een sportschool en een eigen opslagruimte in de kelder.

Inbraak bij actrice Rachel Bilson

Er is vrijdag ingebroken in de woning van actrice Rachel Bilson in Los Angeles. De daders hebben onder andere schoenen, handtassen en juwelen buitgemaakt ter waarde van zo'n 50.000 dollar. Volgens de lokale politie zijn de inbrekers vrijdagavond de woning van de 36-jarige actrice binnengeslopen, kort nadat zij het huis had verlaten. Bilson vertrok om 22:00 en kwam rond 2:00 's nachts thuis. Ze trof de woning compleet overhoop gehaald aan.