Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Koppel kondigt verloving aan met foto, maar vergeet voorgrond te checken

Al snel stroomden de reacties binnen, maar het waren niet de lieve felicitaties waar de twee op gehoopt hadden.

Koppel kondigt verloving aan met foto, maar vergeet voorgrond te checken

Deze tortelduifjes konden niet wachten om het heugelijke nieuws van hun verloving te delen met vrienden en familie en besloten hen daarom op de hoogte te brengen met een foto op Facebook. Echter hadden hun volgers alleen maar oog voor iets héél anders...

Groot nieuws

Op het beeld is te zien dat 'Mr. Kelly' en 'The future miss Kelly' samen op de bank zitten en de vrouw naar haar verlovingsring wijst. "Ook al kan hij zich nog geen echte ring veroorloven, het gaat om de binnenkant. Ik weet dat we samen gelukkig zullen worden, ongeacht materiële bezittingen", schreef ze erbij.

Al snel stroomden de reacties binnen, maar het waren niet de lieve felicitaties waar de twee op gehoopt hadden. Ze hadden namelijk iets belangrijks over het hoofd gezien voor de foto werd gepost!

Over het hoofd gezien

"Schat, je moet ons bellen. Je moeder is in de war", "Omg, jullie hadden de foto moeten croppen" en "Is dat wat ik denk dat het is, daar in het hoekje?", zijn slechts een greep uit de reacties die de tortelduifjes ontvingen na het delen van de foto.

Wat bleek? Op de voorgrond is een zwangerschapstest te zien! In eerste instantie probeert de vrouw te doen alsof ze niet weet waar iedereen het over heeft, maar na een tijdje geven de twee toch toe. "Hey jongens, we krijgen ook een baby!", schrijft ze er even bij. Oeps! Bekijk de beelden hier.

Lees ook: Trouwen in dit Griekse kerkje? Dat mag niet meer dankzij dit Britse koppel

Bron: Bored Panda, Beeld: Istock