Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink is een tijd depressief geweest

Heftig...

Donny Roelvink is een tijd depressief geweest

Donny Roelvink (19) heeft laatst zijn eerste award gewonnen voor de film Misfit waarin hij speelt. Daarnaast zie je hem binnenkort in een nieuw programma op Veronica en ziet hij er ook nog eens topfit uit. Een perfect leven, zou je denken. Donny heeft alleen ook andere tijden gekend...

Gossip

In de YouTube-serie Gossip van Anna Nooshin kreeg Donny de kans om roddels over hem te ontkrachten of te bevestigen. Onverwachts bevestigt hij de roddel: 'Donny is echt een tijd lang door zijn vader verwaarloosd waardoor Donny depressief is geworden'.

Depressief

Hij legt uit: "Die is wel waar hoor. Er is een tijd geweest dat ik best wel depressief ben geweest. We weten allemaal wel het verhaal van Dave met het meisje. Toen was mijn vader wel heel druk met mijn broer bezig en niet met mij. Ik heb het hem nooit kwalijk genomen. Er waren ook andere dingen waardoor ik niet chill in mijn vel zat. Ik vond mijzelf wat te dik en het ging uit met mijn vriendin destijds. Ik was toen best wel depressief ja, ik voelde mij echt kut."

Weer chill

"Het grootste probleem was gewoon dat Dave op dat moment echt de ‘mooiboy’ was, waardoor ik me gewoon echt rot voelde. Ik vond mezelf er helemaal niet goed uitzien en heb toen het roer omgegooid. Ik wilde er ook goed uitzien en ben toen begonnen met sporten en gezond eten. In de hoop dat dat mij een beter gevoel zou geven. En nu voel ik me weer chill", zegt hij trots.

In de video is hij openlijk over zijn onzekerheden, zijn eerste natte droom en zijn stiekeme crush op Chantal Janzen. Bekijk 'm hieronder.

Lees ook: Zien: Dit is de vriendin van Donny Roelvink

Beeld: YouTube, ANP