Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

Drukke week gehad? Dít heb je gemist!

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Schokkende foto van lichaam kapster gaat viral

Dag in dag uit maken kappers hun klanten blij met een nieuwe coupe. Föhns, stijl tools, scharen, alles komt er aan te pas. Geen probleem, zou je denken. Maar, een vrouw laat nu zien hoeveel schade dit werk haar gebracht heeft...

2. Dit zijn ze: de 10 faamnamen van 2017 in Nederland

Waar sommige ouders kiezen voor een populaire naam voor hun baby, kiezen anderen ervoor om hun pasgeboren spruit een unieke naam te geven. Hoe je het ook wendt of keert; je moet er de rest van je leven mee doen. Of de onderstaande mensen, die gezegend zijn met een faamnaam, daar óók zo blij mee moeten zijn, laten we even in het midden. Radio 538-dj’s Coen en Sander gaan jaarlijks op zoek naar de opvallendste namen van Nederland. Stemmen op je favoriete faamnaam van 2017 kan via de site van Radio 538. Lees en lach mee!

3. Zien: het gezinnetje van Angela Schijf

Angela Schijf (38) ken je waarschijnlijk als voormalig actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden of van de politieserie Flikken Maastricht. Ze heeft nu de hoofdrol in de nieuwe serie Meisje van Plezier te pakken gekregen. Maar, wist je ook dat ze drie knappe kinderen heeft en een leuke man?

4. Wát is er met 'Betty Rizzo' uit Grease gebeurd?!

Wie Grease zegt, denkt meteen aan de lieve Sandy, de knappe Danny Zuko en bijna twee uur aan zoetsappige sing-alongs. Zeg nou eerlijk; wie heeft de film nog nooit gezien? Het is inmiddels 39 jaar dat de film uitkwam, dus heel gek is het niet dat de cast door de tijd heen heel erg is veranderd. Betty Rizzo herken je, dankzij al haar bezoekjes aan de plastisch chirurg, in ieder geval niet meer terug!

5. Viral: Tiener koopt high-waisted broek tot aan haar nek

Online bestellen is misschien makkelijk, maar het blijft een verrassing wat je precies binnen krijgt. De kleur, de stof, de pasvorm, je ontdekt het pas als je je nieuwe aankoop in handen hebt. De pasvorm bleek voor Bethany inderdaad een dingetje...