Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Justin Timberlake treedt op tijdens Halftime Show

Het hoge woord is er eindelijk, na maanden van speculaties, uit. D
e Super Bowl Halftime Show op 4 februari 2018 wordt verzorgd door Justin Timberlake. Dat liet de zanger op Twitter weten.Hij maakte het nieuws bekend met een video die hij opnam samen met talkshowpresentator Jimmy Fallon.

Justin stond al eens eerder op het podium tijdens de Super Bowl. In 2004 trad hij samen op met Janet Jackson, waarbij haar borst kort te zien was. Het incident werd later omgedoopt tot 'nipplegate'.

I DO have the time. Half the time... #PepsiHalftime #SBLII @Pepsi @NFL @JimmyFallon @FallonTonight

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) opOpnieuw tegenslag voor Roy Donders

Vervelend nieuws voor onze favoriete stylist uit het Zuiden. Er is wéér ingebroken in de kledingzaak van Roy Donders. De dieven wisten een hele stapel broeken, riemen en een portemonnee buit te maken. Maar, don't mess with Roy; hij heeft de beveiligingsbeelden op Facebook gedeeld, zodat de daders kunnen worden opgespoord. Dat gebeurde vorige maand ook al bij een eerdere diefstal. Daarop kreeg hij de spullen terug.

Raffaëla en Beautifull Hope voor het eerst op ‘roze loper’ na heftig jaar

Veel BN’ers kwamen dit weekend met hun kroost af op de première van Tina the musical. Ook Raffaëla Patton en haar dochter Beautifull Hope waren van de partij. De kleine meid heeft een heel roerig jaar achter de rug, waar je HIER alles over leest. Ze is er inmiddels weer bovenop en wat straalt ze!

Bron: Facebook, Beeld: ANP, Facebook, Instagram