Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen: 'Niemand ziet de baby meer als een bedreiging'

Wij spraken Chantal

Chantal Janzen: 'Niemand ziet de baby meer als een bedreiging'

Haar eigen personalityshow &Chantal, een nieuwe reeks Chantal Blijft Slapen én een tweede kindje op komst. Chantal Janzen krijgt het druk de komende tijd.

Ziek

"Ik voel me nu weer goed" vertelt ze, "de hele zomer heb ik me verschrikkelijk gevoeld, ik was zes weken onafgebroken ziek, maar dat is nu gelukkig voorbij." Ze gaat niet alleen een spannende tijd tegemoet omdat haar tweede kindje op komst is, maar ook vanwege die andere ‘baby’: haar eerste personalityshow &Chantal.

Chantal vertelt dat haar drukke en succesvolle carrière haar er niet van weerhoudt om straks vrij te nemen rond te geboorte van haar tweede kind. "Ik heb dat met James ook gedaan en dat is me heel goed bevallen. Ik ben zeker van plan een maand of vier thuis te gaan zitten. Ik hou echt van wat ik doe, maar bij &C heb ik inmiddels een goed team om me heen dat mijn look en feel deelt, dus het is een kwestie van loslaten. Al kan ik natuurlijk nog best vanaf mijn pyjama op de bank meedenken, dat is toch iets anders dan wanneer ik zélf op tv moet shinen."

Cocoonen

Waar ze het meest naar uitkijkt als de baby er straks is: "Ik heb echt zin om een nestje te bouwen en te cocoonen, lekker samen thuis te zijn. Wat ik heel erg leuk vind, is dat iedereen bij ons thuis er zo’n zin in heeft. Toen James werd geboren, waren de kinderen van Marco nog jonger en hadden ze toch zoiets van: Jullie krijgen nu je eigen huisje, mogen wij daar nog wel in? Nu zijn ze allemaal volwassen en weten ze wat wij hebben als gezin en hoe hecht we zijn, dus niemand ziet de baby meer als een bedreiging."

Het hele interview met Chantal Janzen lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkels ligt.