Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maak kans op een schitterende clutch t.w.v. €89,95 van Summum Woman

Glansrijk de winter door met Summum Woman.

Maak kans op een schitterende clutch t.w.v. €89,95 van Summum Woman

Heb jij het Nederlandse modelabel Summum Woman al ontdekt? Van de stijlvolle en lofty eigen winkels zoals die in de Amsterdamse Hartenstraat, in de gezellige shoppinghood ‘de 9-straatjes’? Of anders van een van Summum Woman’s vele verkooppunten door heel Europa? Nee, dan is nú een mooi moment.

Dutch touch

Summum Woman is stijlvol én stijlvast, op een geraffineerde manier verleidelijk, altijd ‘on trend’, maar ook stoer, comfortabel en lekker eigenzinnig met een flinke dosis bohemien flair. Ofwel: kosmopolitisch met een Dutch touch. Kijk maar naar de wintercollectie. Na een warmbloedig najaar met veel diep rood, goud brokaat en animal prints omarmt Summum de donkere dagen van het winterseizoen met veel zwart en nachtblauw, opgeluisterd door de metallic schittering van satijn, lurex, pailletten en glossy sprays.Shine!

Niks winterdip. Dit is juist de tijd om te schitteren.Vul je decolleté met dramatisch kantwerk, verrijk de wereld met uitgesproken dessins en fonkelende jacquards, kies voor eigentijdse vormen zoals een ruimvallende jurk met flinke trompetmouwen, of blijf een lady in een satijnen blouse met pussy bow effect op een stoere skinny met glossy finish.

Kans maken op deze schitterende clutch t.w.v. €89,95? Neem dan gauw een kijkje op www.summumwoman.com, vind de Grazia X Summum Woman actie en vertel ons waarom jij zou moeten winnen. Good luck!