Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verbluffend! Reddit-gebruiker onthult hét geheim voor de perfecte bos krullen

Een goede, glanzende bos krullen gegarandeerd!

Verbluffend! Reddit-gebruiker onthult hét geheim voor de perfecte bos krullen

Een bos met krullen is vaak iets waar veel vrouwen jaloers op zijn, maar voor wie gezegend is met een krullende coupe, weet dat het vaak aardig wat onderhoud vergt. Een bad hair day is dan ook een dagelijks probleem, al heeft een Reddit-gebruiker Maggie nu de oplossing. Althans, volgens de 20.000 mensen die helemaal lyrisch zijn…

Gepest

Van pluishaar tot aan enorme klitten: iedereen met krullen zal deze veel voorkomende problemen wel herkennen. Toch zijn de wonderen nog niet de wereld uit en wist een vrouw haar mede-krullenbollen voorgoed uit de brand te helpen.

“Ik werd op school gepest door mijn frizzy en curly haar, dus probeerde ik erbij te horen”. Het vervolg was dat Maggie zich vergreep aan de stijltangen en andere stylingsproducten, om zo haar krullende coupe zo veel mogelijk te verdoezelen.

T-shirt

Toch besloot ze mede door haar mede-krullenbollen de stylingstangen- en producten vaarwel te zeggen en haar krullende coupe te omarmen. “Ik liet mijn geblondeerde haar uitgroeien, liet de dode puntjes elke drie maanden knippen en verdiepte me in producten die mijn krullen tot een next level zouden brengen”.

Haar geheim? Een t-shirt en twee haarproducten die volgens Maggie in elk badkamerkastje moet staan. Wanneer ze uit de douche komt is het eerste wat ze doet haar haren naar voren brengen, een groot deel van het water eruit knijpen en vervolgens een flinke dot Cantu leave-in conditioner en Miss Jessie's Multi-Cultural Curls in haar lokken smeren.

Een stralende bos

In plaats van een handdoek is het volgens Maggie beter om je haar daarna in een t-shirt te wikkelen en voor tien minuten te laten zitten. Als laatste pak je de diffuser erbij en droog je je haar daarna nog een keer met een t-shirt. Wanneer het dan eenmaal droog is, spray je er nog wat medium-hold hairspray et voilà, een bos volle, mooie én stralende krullen gegarandeerd.

Wedden dat jij het vanavond nog uitprobeert?

Lees ook: Deze '90s haarstijl die niemand terug wilde zien, maakt een comeback

Bron: Glamour USA Beeld: iStock