Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Zijn ze weer: de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Monica Geuze laat nieuwe tattoo op bijzondere plek zetten

De vlogster was afgelopen week voor opnames van een MTV-programma samen met collega Kay Nambiar in de Japanse hoofdstad Tokyo. Nu staat het land bekend om het heerlijke eten en de vele karaokebars, maar ook zeker om de opvallende lichaamsversiering. Nu heeft Monica al meerdere tatoeages laten zetten, maar haar nieuwste aanwinst is wel heel bijzonder. De vlogster liet namelijk de tekst 'Joy' in haar nek zetten. Een opvallende en bijzondere keuze, maar erg stoer is het wel!

Haakboek Bobbi Eden al voor officiële verschijning uitverkocht

Nu de blondine haar werk als porno-actrice vaarwel heeft gezegd, richt ze zich volop op haar andere passie: haken. Bobbi vindt dit zelfs zo leuk, dat ze besloot er een boek over te schrijven. En met succes. Het boek Iedereen kan haken is namelijk al voordat het überhaupt uitgebracht is compleet uitverkocht. De onderneemster is daarom van plan een tweede druk uit te brengen, zodat iedereen die net mis heeft gegrepen, alsnog haar boek kan bestellen.

Vriendin Geordie Shore-ster Gaz showt keiharde abs tijdens zwangerschap

De realityster maakte ruim twee maanden geleden bekend voor het eerst vader te worden, maar van een echte dikke babybump is bij vriendin Emma nog geen sprake. De vriendin van de Geordie Shore-ster postte een selfie van zichzelf, waarbij haar keiharde abs nog enorm zichtbaar zijn. En dat terwijl de twee over ongeveer drie maanden al hun eerste kindje verwachten.

De reacties op haar fitte lichaam zijn dan ook verbaasd. "Hoe kan je er zo uit zien terwijl je zes maanden zwanger bent. Ik zie er al zo uit als ik brood heb gegeten", luidt één van de reacties. Ook de aanstaande papa verbaast zich elke keer weer wanneer hij het strakke lichaam van zijn vriendin ziet. "Ik kan nog steeds niet begrijpen dat daar een baby in zit. Al duurt het nu niet lang meer".

Bron: The Mirror Beeld: Instagram, Twitter, ANP