Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Selena Gomez en The Weeknd uit elkaar'

Het internet is in rep en roer, sterrenkoppel Selena Gomez en Abel ‘The Weeknd’ Tesfaye aka TheGomez is naar verluidt uit elkaar. 

'Selena Gomez en The Weeknd uit elkaar'

Het internet is in rep en roer, sterrenkoppel Selena Gomez en AbelThe WeekndTesfaye aka TheGomez is naar verluidt uit elkaar.

#TheGomez

Fans merkten op dat de zanger Selena’s moeder Mandy Teefey en haar vriendin Francia Raisa heeft ontvolgt op Instagram, waardoor de geruchtenmolen op gang kwam. Zijn actie komt volgens Amerikaanse media niet uit de lucht vallen. La Gomez werd dit weekend op de gevoelige plaat vastgelegd met haar ex Justin Bieber, waar ze jarenlang een knipperlichtrelatie mee had. De twee worden de laatste tijd steeds vaker samen gespot, tot ongenoegen van Selena’s familie weet TMZ.

Niet geaccepteerd

"Justin is een walgelijk mens en zal nooit door ons geaccepteerd worden. Als ze contact met hem blijft houden is het niet alleen respectloos naar ons, maar vooral naar haarzelf", vertelt een familielid aan de Amerikaanse entertainmentwebsite. Justin zou een heel slechte invloed hebben op de 25-jarige zangeres en ze zou, volgens haar familie, in rehab hebben gezeten om van een depressie af te komen nadat de relatie met Bieber eindigde.

Lees ook: Selena Gomez erg geëmotioneerd over niertransplantatie tijdens tv-interview

Bron: TMZ, Girlfriend Magazine, Beeld: Instagram, Getty