Topshop brengt speciale Stranger Things-collectie uit

Dit móet je hebben!
Topshop brengt speciale Stranger Things-collectie uit

Fans waren door het dolle heen toen Netflix vorige week het nieuwe seizoen van Stranger Things online zette. De serie is onwijs populair en dat is ook de grote kledingketens niet ontgaan.

Instagram

Topshop bedacht dan ook een leuke lijn speciaal voor de vrouwelijke fans van de serie en introduceerde een heuse Stranger Things-collectie. En die blijkt erg gewild te zijn!

De kledingketen plaatste de collectie, waaronder een trui en verschillende T-shirts, op Instagram en dat heeft inmiddels al bijna 50.000 likes opgeleverd.

Alternatieven

De collectie is helaas alleen nog in de winkels in Engeland te verkrijgen, maar voor fans is te hopen dat-ie ook snel in Nederland te koop is. Fingers crossed!

Enne, mocht je nou geen fan van de serie zijn, dan hebben we speciaal voor jou wat alternatieve sweatshirts op een rijtje gezet.

Lees ook: Zien: déze TopShop-jas breekt Instagram

Een bericht gedeeld door Topshop (@topshop) op

Beeld: Instagram, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90fe6a2dbd9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });