Fans vinden Tara Reid shocking dun

Wat vind jij?

Opnieuw is er veel ophef ontstaan over het, volgens fans, extreem dunne lichaam van Tara Reid. Fans maken zich grote zorgen om de gezondheid van de 42-jarige American Pie-actrice.

Mager

Tara werd tijdens een date night met haar vriend Ted Dhanik in Los Angeles gespot. Meteen daarna doken er foto's op van de actrice. Ze zou volgens fans dunner dan ooit zijn. Zelf vindt ze de kritiek verschrikkelijk. "Dit is gewoon hoe ik ben, dit is mijn normale gewicht en mensen moeten me gewoon met rust laten", vertelde ze aan DailyMailTV. "Ik heb geen anorexia. Ik heb het ook nooit gehad en heb ook geen ander eetprobleem. Ik ben gewoon dun. We vallen mensen met overgewicht toch ook niet elke keer als zij uitgaan aan?"

Hoewel ze zelf aangeeft dat dit haar normale gewicht is, kennen we toch echt een heel andere Tara. We kennen de actrice van American Pie, waar haar – toen al slanke – lichaam voller was dan nu. Zie hieronder een foto van de Tara Reid zoals we haar kennen van vroeger.

Meerdere keren gespot

De laatste foto's die opdoken van Tara Reid wekken veel bezorgde reacties op bij fans. De extreem dunne actrice werd de laatste tijd meerdere keren gespot. Kijk mee en oordeel zelf.

Lees ook: Mama June enorm veel afgevallen, herken jij haar nog?

Bron: The Sun, Beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws