Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lindsay Lohan gebeten door slang tijdens vakantie in Thailand

Hoewel ze volop genoot van haar vakantie, was het gisteren toch even schrikken voor de actrice. Lindsay werd tijdens een wandeling gebeten door een slang, zo vertelt ze in een video op haar Instagramaccount. "Het is een geweldige plek, afgezien van mijn slangenbeet. Ik werd onlangs gebeten door een slang tijdens een wandeling. De positieve kant ervan is dat ik oké ben. Gelukkig nieuwjaar en God zegene je.” De actrice ziet de beet overigens als iets positiefs. "Volgens mijn sjamaan brengt het geluk en positieve energie", aldus Lindsay.

Jay Z geeft voorproefje op nieuwe hit met Beyoncé

De rapper heeft via zijn kanaal Tidal een sneak peek gegeven van zijn nieuwe nummer Family Feud. Jay Z maakte het nummer samen met Queen B, die hij in het verleden bedrogen heeft met een andere vrouw. In het nummer rapt Jay Z onder andere over deze affaire. In de videoclip is overigens niet alleen Beyoncé te zien, maar heeft ook hun 6-jarige dochter Blue Ivy een rol gekregen. De hele videoclip zal later op de dag onthuld worden. We zijn benieuwd!

Meghan Markle was bijna Bond Girl

We kennen haar allemaal als paralegal Rachel uit Suits, maar het had weinig gescheeld of Meghan was ook Bond Girl geweest. De producenten van de nieuwe film van de James Bond-reeks waren vorig jaar geïnteresseerd in de actrice, maar besloten niet verder te gaan toen bleek dat Meghan haar hart was verloren aan prins Harry. "Meghan is perfect voor de rol van Bond Girl. Ze heeft glamour, is sexy en een goede actrice. De rol is de laatste tijd steeds gegaan naar actrices die als nog opkomend talent worden gezien, en dat was Meghan zeker voordat haar relatie met Harry bekend werd". Toch zit een rol in een film of serie er voorlopig niet meer in, nu Meghan bekend heeft gemaakt te stoppen met haar acteercarrière.

Bron: Telegraaf, NME Beeld: Instagram, Twitter, Getty