Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

André Hazes heeft een opmerkelijke nieuwe tatoeage

De 23-jarige André Hazes heeft al een aardige verzameling op zijn lichaam staan, maar daar mocht deze niet aan ontbreken. Gisteren liet de goedlachse zanger de beroemde filmheld Rocky, de bokser die gespeeld werd door Sylvester Stallone, op zijn bovenbeen tatoeëren. "Vandaag een tattoo laten zetten ter ere van een van mijn grootste helden. Al is dit een film, voor mij is het/hij een levensstijl. Een pauper, die een kans krijgt, die met beide handen aanpakt en de allerbeste wilt worden, zijn en blijven", aldus André op Instagram. Vervolgens deelt hij onderstaand kiekje met de tekst: "Nu lach ik nog", terwijl hij lachend in de camera kijkt. Het eindresultaat mogen we vast snel bewonderen!

Nu lach ik nog. ADRIAAAAAAAAAAN!❤️🍀 @joeyboontattooartist

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe filmrol te pakken

Deadline Hollywood meldt dat Leonardo DiCaprio (43) 'ja' heeft gezegd tegen een nieuwe rol. Het zou gaan om de hoofdrol in de nieuwe film van Quentin Tarantino over de moorden van de sekte van Charles Manson. Het is niet duidelijk of de film het verhaal vertelt van de Manson-moorden, of dat het plot zich afspeelt rond de gruwelijke misdaad uit 1969. Desalniettemin zal de film vanaf augustus 2019 op het witte doek te zien zijn.

Lindsay Lohan ontwerpt eigen eiland met haar naam

De 31-jarige Lindsay Lohan heeft in de Wendy Williams Show laten weten dat ze een eigen eiland ontwerpt voor de kust van Dubai. Dit eiland, dat haar eigen naam zal dragen, maakt deel uit van het project 'The World'. Dit is een project voor toerisme bestaande uit een archipel aan eilandjes. "Ik overtroef Trump", lachte Lindsay. De actrice, die momenteel in Dubai woont, vertelde ook dat ze in Athene al een club heeft met de naam 'Lohan Nightclub'. We'll see of we binnenkort allemaal op Lohan-eiland te vinden zijn.

Bron: Telegraaf, E! News, Deadline Hollywood Beeld: Instagram, Twitter, ANP