doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo zag Jan Versteegh er vroeger uit

Aaah!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zien: zo zag Jan Versteegh er vroeger uit

Niets is zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan Jan Versteegh (32).

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Alleskunner

De presentator begon zijn carrière als verslaggever bij PowNews, maar voor het grote publiek werd Jan bekend toen hij het BNN-programma Spuiten en Slikken ging presenteren. Maar, dat is niet het enige wat deze alleskunner kan. Zo liet hij in het programma It Takes Two zien en horen dat hij ook nog eens over een gouden keeltje en dansmoves beschikt.

En alsof dat nog niet genoeg is, deinst hij ook niet terug voor een modellenklusje. Zo kwam hij volop in het nieuws door samen met collega Tim Hofman te poseren in de L’HOMO. In 2017 was hij te zien in 'Jan de Belastingman' en 'Jan Wordt Vader'. Dit jaar doet hij mee aan het spelprogramma Wie is De Mol?.

Inmiddels is Jan in het huwelijksbootje gestapt met Dieuwertje en hebben ze samen in oktober hun dochtertje Lulu Keesje Versteegh mogen verwelkomen.

Beugel

Hoe de alleskunner eruit zag toen hij nog niet op televisie kwam? Jan deelde eerder een foto op zijn Instagram met als bijschrift: "Ik dank nog iedere dag de uitvinder van de beugel". En hoewel zijn tanden inderdaad niet kaarsrecht stonden, zag hij er wel heel erg cute uit!

Lees ook: Jan Versteegh maakt pikante opmerking over Patricia Paay

Beeld: Instagram, ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');