Ai: Fergie volledig afgebrand door fans na volkslied-fiasco

De zangeres is diep door het stof gegaan. "Ik deed mijn best."

Lees ook

Wat voor haar altijd een droom was, eindigde in een heuse nachtmerrie. Het optreden van Fergie tijdens de NBA All-Star Game verliep allesbehalve soepel. "Ik nam een groot risico."

Jazzversie

De zangeres mocht voor aanvang van de wedstrijd het volkslied van Amerika ter gehore brengen. Iets wat de blondine als een enorme eer zag. Fergie besloot echter wel een eigen draai aan het lied te geven en koos voor een zeer lange jazzversie. En dat werd haar op zijn zachtst gezegd niet in dank afgenomen.

Lef

Op social media hielden de Amerikanen zich dan ook niet bepaald in en werd Fergie door sommigen zelfs een schande genoemd. Toch is lang niet iedereen even negatief over haar optreden. Zo laat Wiz Khalifa weten het gedurfd, origineel en typisch Fergie te vinden. "Hier is veel lef voor nodig."

Excuses

Fergie zelf heeft inmiddels gereageerd op alle ophef. "Ik wilde iets speciaals proberen voor de NBA. Ik neem artistiek gezien graag een risico, maar deze uitvoering kwam niet over zoals ik had bedoeld. Ik hou van de Verenigde Staten en eerlijk, ik deed mijn best", aldus de zangeres.

Bekijk het optreden hieronder en oordeel zelf!

Lees ook: Zien: Fergie en zus lijken sprekend op elkaar

Bron: AD Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook