14 jaar later: Klaartje en Nicky van het Junior Songfestival

Herken jij ze nog?

Lees ook

"Hij is een kei, hij is een kei, en volgens mij, heb ik een oogje op hem", zo luidde de tekst uit het liedje van Klaartje – die tegenwoordig door het leven gaat als Claire – en Nicky die in 2004 meededen aan het Junior Songfestival. Ze wisten de hoofdprijs binnen te slepen, maar daarna werd het stil rondom het duo. In een interview met LINDA. vertellen de twee hoe het nu, veertien jaar later, met ze gaat.

Lager pitje

Hoewel de twee een carrière in de muziek leken te ambiëren, zijn de zangeressen er nu niet meer veel mee bezig. "Ik speel nog steeds keyboard en vind het wel leuk om af en toe nog te zingen, maar ik doe er niet veel meer mee", vertelt Claire. Ook Nicky heeft tegenwoordig andere interesses die voorgaan. "Muziek staat op een lager pitje.”

Ondankbaar

De twee voormalige besties zijn anno 2018 dan ook met hele andere dingen bezig. “Ik ben net afgestudeerd als documentairemaker en scenarioschrijver. Het zingen was een heel leuke periode en dit klinkt misschien heel ondankbaar, maar als kind ben je op een gegeven moment klaar met al die hectiek. Ik ben dus zeker nog bezig in het creatieve werkveld, maar zingen ga ik mensen niet meer aandoen, haha.”

Studeren

En ook Nicky lijkt de periode rondom hun 'bekendheid' volledig te hebben afgesloten. “Ik studeer nu economie en daarnaast werk ik in een soort van callcenter. Het was super tof allemaal, maar ik had vanaf mijn negende niet al bekend willen zijn." Benieuwd hoe ze de knappe meiden er nu ze ouder zijn uitzien? Bekijk de foto's dan hieronder!

Lees ook: Onherkenbaar! Ralf Mackenbach is that you?

Bron: Lindanieuws Beeld: Facebook, Instagram, Junior Songfestival

Laatste nieuws

Zie ook