slogan

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

’Glee-acteur Mark Salling dood in huis gevonden’

Hulpdiensten hebben het lichaam van de 35-jarige Mark, die de rol van Noah Puckerman speelde in de hitserie Glee, in zijn huis in Los Angeles gevonden. Het vermoeden gaat dat de acteur zelfmoord heeft gepleegd. Vorig jaar werd hij aangeklaagd nadat er meer dan vijftigduizend pornografische foto’s van minderjarige kinderen op zijn computer werden gevonden. De uitspraak van zijn zaak zou in maart 2018 zijn. Eind vorig jaar deed hij ook al een zelfmoordpoging.

 

Een bericht gedeeld door コ ズ エ (@gd_bq) op

Waylon heeft vijf songfestivalliedjes gemaakt

In mei is het zover en doet Waylon mee aan het Eurovisiesongfestival. Om het spannend te houden, heeft hij niet één maar vijf liedjes gemaakt. Deze zal hij eind februari vijf dagen achter elkaar laten horen in DWDD. Daarna wordt bekendgemaakt met welk nummer hij naar Portugal gaat. 

Benja Bruijning wint acteursprijs in India

Benja Bruijning is op het Noida International Film Festival in India uitgeroepen tot beste acteur voor zijn rol in het psychologische drama De Terugkeer van de Wespendief. In november won Benja voor dezelfde rol ook al de prijs voor beste acteur tijdens het Iraakse Slemani International Filmfestival.