Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ai! Disney tattoo blijkt enorme fail te zijn

Once you see it...

Ai! Disney tattoo blijkt enorme fail te zijn

Dat een tattoo niet altijd even goed uitpakt, is voor dit koppel inmiddels een welbekend verhaal. Om hun liefde voor elkaar én Disney te bezegelen, besloten ze samen een tattoo van Beauty and the Beast te zetten. En dat ging niet helemaal als gepland...

Matching tattoos

Waar de één besloot de welbekende roos te laten tatoeëren, koos haar partner ervoor om de bell jar te laten zetten. Op zich een leuk idee, maar niet als het misgaat. Toen de glazen pot eenmaal getatoeëerd was, had-ie namelijk meer weg van een gigantisch condoom dan de bell jar.

Ophef

Op social media is de tattoo dan ook het onderwerp van gesprek en is er inmiddels aardig wat ophef over ontstaan. "De roos is oke, gewoon een basic iets. Maar de glazen pot heeft eerder iets weg van een condoom of een bel van Taco Bell", laat iemand in de reacties weten.

Toch lijkt ook de roos aardig wat commentaar te krijgen. Zo vergelijkt iemand de tattoo met een gummy bear en houdt een ander zijn hart vast voor als het koppel besluit om uit elkaar te gaan. Kortom: veel commotie rondom iets wat eigenlijk een romantisch gebaar had moeten zijn.

Bekijk de tatoeages *HIER*.

Lees ook: Ouch! Dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten

Bron: The Mirror Beeld: iStock