Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw kwam zo binnen 2 weken van groeistrepen af

Het proberen waard

Vrouw kwam zo binnen 2 weken van groeistrepen af

Bijna alle vrouwen hebben er last van: groeistrepen. Je doet er misschien wel alles aan om striae te verbergen of weg te krijgen, al blijkt dit toch vaak moeilijker dan gedacht. Toch beweert een meisje dat ze op geniale wijze binnen twee weken van haar groeistrepen afkwam. Je raadt het: wij vrouwen zijn wel benieuwd naar dat wondermiddeltje.

Dermaroller

Het internet is in de ban van een meisje dat onder de naam nct1234 op Reddit onthulde hoe zij binnen twee weken van haar groeistrepen afkwam. Je zou er slechts één product voor nodig hebben: een dermaroller. Een dermaroller is een apparaat dat je over je gezicht hoort te rollen. Er zitten minuscule naaldjes in die ervoor zorgen dat de huid meer collageen aanmaakt. Ook zorgt het ervoor dat de kans op rimpels wordt beperkt.

Duidelijk verschil

De Reddit-gebruiker besloot het apparaat niet op haar gezicht, maar op haar benen te gebruiken, met een opvallend resultaat!. Op deze foto is te zien dat het meisje haar linkerbeen heeft behandeld. Het verschil is ook duidelijk te zien tussen haar linker- en rechterbeen. Ze vertelt dat ze twee sessies in twee weken heeft gedaan om dit resultaat te krijgen. "Het is de bedoeling dat je het 5 keer in 4 verschillende richtingen moeten rollen. Dit duurt maar 30 seconden!"

Het proberen waard? Je imperfecties accepteren kan natuurlijk ook; niks mis mee!

Lees ook: Kunstenaar verandert striae in regenboog art

Bron: Reddit, Beeld: iStock