Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gaan Beyoncé en Jay-Z samen touren?

Beyoncé en JAY-Z gaan opnieuw samen op tournee. Althans, die mededeling stond vandaag heel even op het Facebookaccount van de Amerikaanse zangeres. Niet veel later werd de boodschap weer verwijderd. De fans blijven voorlopig dus in verwarring achter... Volgens het bericht zou de concertreeks beginnen op 30 juli in de Amerikaanse stad Philadelphia. Het duo ging al eens samen op tournee in 2014 en dat was toen een enorm succes.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Martin Garrix grote winnaar Buma Awards

Martin Garrix is dit jaar de grote winnaar bij de Buma Awards, de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie. Hij viel in Theater Amsterdam in de prijzen in zowel de categorie Buma Award Nationaal als Buma Award Internationaal, voor het meest gedraaide en bestverkochte nummer. Naast wereldberoemde Nederlandse dj’s als Martin Garrix en Armin van Buuren, vielen ook Ronnie Flex, Boef en Lil’ Kleine in de prijzen.

Relatie Raffaëla Paton voorbij

Verdrietig nieuws op de dinsdagochtend. De relatie van zangeres Raffaëla, met Bart van der Bruggen van de motorbende No Surrender, is na tien maanden op de klippen gelopen. De twee woonden sinds juli vorig jaar samen. "Ik wilde vechten, hij niet..." begint ze verdrietig op Facebook. "Ik moet maar zien te leren leven met dit verlies."