Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: deze video van een jonge Kate Middleton houdt de gemoederen bezig

Dit wil je zien!

Zien: deze video van een jonge Kate Middleton houdt de gemoederen bezig

Het is al cute om hertogin Kate Middleton op haar dertiende in een witte soepjurk met bloemen in haar haar in een toneelstuk van school te zien. Maar het wordt nog gekker...

Bijzondere voorspelling

Meghan Markle, eat your heart out. In het stuk, dat in 1995 werd opgevoerd op St. Andrew’s Preparatory School in Buckhold, staat Kate op het toneel met een 'waarzegger' die een bijzondere voorspelling voor haar heeft: "Binnenkort ontmoet je een knappe man, een rijke heer."

Trouwen

Vervolgens zegt Kate dat het alles is waar ze op heeft gehoopt. "Zal hij verliefd op me worden?", vraagt ze vervolgens. Op de vraag of hij ook met haar gaat trouwen, kan de waarzegger alleen maar 'ja' zeggen. Ook wordt haar verteld dat ze meegenomen zal worden naar Londen. In de volgende scène verschijnt Kate met haar aanbidder, die op één knie zakt met de woorden: "Zeg alleen ja tegen me." Kate antwoordt: "Ja, ja, lieve William!"

Toegegeven, ze moest nog zestien jaar wachten, maar het is toch heel grappig dat haar vrij bijzondere leven al werd voorspeld in een toneelstuk.

Lees ook: Kate Middleton heeft een tattoo laten zetten

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty