Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zien: het allereerste Utopia-huwelijk

Dat alles mogelijk is in Utopia, is opnieuw duidelijk geworden. Inwoner Baldr is in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Anna. Het stel was eerder al getrouwd, maar wilde hun huwelijksgeloften hernieuwen. Wat is er nu een mooiere plek dan Utopia om dit te doen? Kijk mee.

Wat?! Er zijn mogelijk meerdere sekstapes van Barbie

Volgens Barbies ex Rolf Tangel zijn er veel meer sekstapes van Samantha. Die zouden volgens hem binnenkort weleens op kunnen duiken. De video's zijn opgenomen tijdens hun avonturen in de slaapkamer, maar zouden niet meer in bezit zijn van Rolf. De Telegraaf sprak met Barbies woordvoerder Jake. "Samantha ontkent dat ze bij haar volle bewustzijn, meerdere tapes met Rolf heeft opgenomen." Wel maakt hij duidelijk dat het zou kunnen dat ze niet meer bij bewustzijn was, of al in een depressie zat.

Cute! Baby André rent het huis door met wc-papier

Je let heel even niet op en voor je het weet ligt je hele huis vol met wc-papier. Het gebeurde in huize Hazes waar de kleine André Jr. niet alleen zichzelf had voorzien van bijna een hele toiletrol, maar ook het hele huis. Wanneer mama Monique haar zoontje betrapt, zegt-ie heel onschuldig: "Oh, oh..."

Bron: Show, Telegraaf, Beeld: ANP