Fans vinden dat baby Stormi verdacht veel op Tyga lijkt

Oordeel zelf

Lees ook

Kylie Jenner fans vinden het ietwat moeilijk te geloven dat Travis Scott de vader van Stormi Webster is na het zien van foto's van het pasgeboren meisje. Ze zou volgens hen meer op Tyga lijken.

Who's the daddy?

Het heeft even geduurd, maar af en toe deelt Kylie dan toch een foto van haar één maanden oude dochter. Internetgebruikers denken echter dat ze niet helemaal eerlijk is over de vader.

Kylie bevestigde na haar bevalling pas haar zwangerschap. Ook daarna duurde het een tijdje voordat fans Stormi voor het eerst konden bewonderen. "Zou Kylie haar gezicht verborgen houden omdat ze op Tyga lijkt?" vroeg een fan zich af. Nu fans de eerste foto's hebben gezien, weten ze het zeker: hier zit een luchtje aan.

DNA test

"Stormi lijkt niks op Travis. Ze lijkt meer op Tyga's eerste kind King", luidt het op social media. De kindjes hebben inderdaad iets van elkaar weg, maar of dat nou reden is om haar verhaal in twijfel te trekken?

Kylie en Tyga hadden zo'n vijf jaar een on-off relatie; in 2016 was het over met de liefde. Precies rond die periode, ze kende Travis toen een aantal weken, werd ze zwanger. Dus onmogelijk is het niet. Naar verluidt heeft Tyga om die reden ook een DNA test geëist.

Lees ook: Kylie Jenner onthult ware reden achter break-up met Tyga

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Bron: Life & Style, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook