Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dochter O.J. Simpson heeft veel weg van Khloe Kardashian

De geruchtenmolen komt weer op gang...

Zien: dochter O.J. Simpson heeft veel weg van Khloe Kardashian

Dacht je dat het eindelijk klaar was met de geruchten over de biologische vader van Khloé Kardashian? Nee hoor, het "O.J. Simpson moet Khloé's vader zijn" verhaal gaat gestaag door.

Look-alikes

Al jaren gaan er geruchten dat Khloé niet dezelfde vader heeft als haar zussen Kim en Kourtney. De meest recente theorie kwam op gang nadat de special O.J. Simpson: The Lost Confession deze week werd uitgezonden en heeft alles te maken met de dochter van de voormalig American football-speler.

Fans kregen een glimp van zijn dochter Sydney Simpson, die hij kreeg met Nicole Brown Simpson, en konden het niet laten om op te merken dat de dames toch wel echt wat weg hebben van elkaar.

Voor hun hét bewijs dat ze mogelijk toch zussen zijn. "Dus ik heb net #DidOJConfess gekeken en denk 1000% dat Khloe zijn dochter is" en "Sydney Simpson en Khloe lijken (voordat ze onder het mes ging) wel tweeling!" luiden de reacties op social media.

Geruchten

Het is niet de eerste keer dan fans speculeren dat O.J. Simpson de vader van KoKo is en niet van Robert Kardashian. Het begon allemaal toen Ellen Pierson, voormalig stiefmoeder van de Kardashians, voor haar dood in 2003 onthulde dat Robert haar had verteld dat Khloe niet zijn biologische dochter was.

Kris Jenner zou volgens geruchten met de O.J. zijn vreemdgegaan tijdens haar huwelijk met Robert. De Kardashians waren erg goede vrienden met Simpson en zijn vrouw Nicole, dus gingen ze vaak samen op vakantie. Khloé heeft de geruchten altijd 'belachelijk' en 'lachwekkend' genoemd.

Bekijk de foto's hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Oeps! Heeft Khloé Kardashian geslacht baby per ongeluk onthuld?

Bron: InTouch, Beeld: Getty