Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Meisje krijgt bodyscan, dokters kunnen ogen niet geloven

Heftig!

Meisje krijgt bodyscan, dokters kunnen ogen niet geloven

Toen een jonge Australische vrouw met pijn in haar borst naar de dokter ging, moest ze een bodyscan ondergaan. Maar wat dokters toen aantroffen in haar lichaam, hadden ze nooit verwacht.

Steken

Verpleegkunde student Georgia had al een tijdje last van steken in haar borst toen ze toch maar besloot een bezoekje aan de dokter te brengen. Er gingen tal van bezoeken aan vooraf, maar ze konden niet vinden wat er aan de hand was met de 24-jarige.

"Ik had zoveel pijn dat ik wel twee keer per week bij de dokter te vinden was. Ik begon me af te vragen of het niet tussen mijn oren zat", vertelt ze aan Gold Coast Bulletin.

Bodyscan

Uiteindelijk kwamen de artsen tot de conclusie dat ze tumoren haar op haar milt en lever had. Maar pas toen ze een bodyscan kreeg, zagen de radiologen het hele probleem. Ze konden hun ogen niet geloven toen bleek dat haar hele lichaam vol met kanker zat; ieder orgaan was aangetast.

Shock

Ze werd gediagnostiseerd met het burkitt-lymfoom, een zeer agressieve tumor. "Ze keken me alleen maar aan. Ze konden niet geloven dat ik nog leefde. Sterker nog: dat ik er van buiten zo gezond uitzag", vertelt ze. "Ze dachten dat ik dat weekend nog zou overlijden. Ik was in shock. Ik kon niet geloven dat dit mij overkwam. Mijn moeder was er niet eens, omdat ik niet had verwacht dat het iets ernstigs zou zijn."

Survival mode

Na drie maanden intensieve chemotherapie kwam Georgia er wonder boven wonder weer bovenop. "Ik heb de hoop nooit opgegeven. Als je denkt dat je doodgaat, ga je in survival mode. Ik wilde niet mijn laatste dagen doorbrengen door medelijden met mezelf te hebben."

Lees ook: Schokkende foto van lichaam kapster gaat viral

Bron: LadBible, Beeld: iStock