Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: dit account is een ode aan 'Instagram Husbands'

Geweldig!

Hilarisch: dit account is een ode aan 'Instagram Husbands'

Ze komen op de mooiste plekjes ter aarde, lopen in de meest dure designerkleding en genieten van al het luxe wat ze zich kunnen veroorloven. En dat moet natuurlijk op de meest perfecte manier worden vastgelegd op Instagram. Maar wie is nou vaak de drijvende kracht achter al die bloggers, it girls en fashionista's? Juist ja, de zogenaamde 'Instagram Husbands'.

Geduld

En met een influencer als vriendin moet je in de meeste gevallen enorm veel geduld hebben. Per dag vragen ze je minstens vijftig keer of je een foto wil maken, die vervolgens net niet de juiste belichting heeft of net uit een verkeerde hoek is genomen. Tsja, het leven van een Instagram Husband gaat zeker niet over rozen.

Middelpunt

Want naast alle snoepreisjes en de luxueuze levensstijl, is het vaak ook veel gedoe en sta je zelf eigenlijk nooit in het middelpunt. Maar daar is nu verandering in gekomen. Op de Facebook-pagina 'Boyfriends of Instagram' worden deze mannen namelijk op een grappige manier in het zonnetje gezet. Want eerlijk is eerlijk: wat moeten we zonder ze?

Lees ook: Hilarisch! Barack Obama blijkt Instagram-husband te zijn

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Facebook, iStock