Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: de ingrepen die Kylie Jenner meteen na zwangerschap liet doen

Dat is niet niks...

Onthuld: de ingrepen die Kylie Jenner meteen na zwangerschap liet doen

Vond jij de post-baby body van Kylie Jenner er na twee weken ook zo indrukwekkend uitzien? Kleine geruststelling: ze heeft moeder natuur een (flink) handje geholpen.

Zo snel mogelijk

Slechts twee maanden na de geboorte van haar dochter Stormi, heeft de 20-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster al een tummy tuck en liposuctie gehad, weet RadarOnline. En er staat meer op de planning, want haar lichaam is nog lang niet zoals ze 'em wil.

Volgens een vriendin wilde Kylie na de bevalling zo snel mogelijk haar oude lichaam terug. "Meteen daarna onderging ze een tummy tuck en liposuctie. Het was van tevoren allemaal al geregeld."

Volle agenda

Maar dat is pas het begin. Haar agenda staat de komende weken namelijk al vol met nieuwe ingrepen. "Ze wil nog meer liposuctie, bilimplantaten, een borstlift en fillers in haar gezicht. Ze is hier al maanden mee bezig", laat de insider weten. "Tegen de wensen van haar artsen in, wil ze van alles tegelijk laten doen."

Een nieuwe zwangerschap zit er voorlopig niet in. "Ze roept nu dat ze nooit meer zwanger wil worden, door hoe ze eruit zag. Ze vond het verschrikkelijk om niet onder het mes te kunnen wanneer ze maar wilde."

Lees ook: Kylie Jenner deelt liefste foto van baby Stormi tot nu toe

Bron: RadarOnline, Beeld: Getty