Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie's column: Stalen zenuwen

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur

Sylvie's column: Stalen zenuwen

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Stalen zenuwen

"Eindelijk was daar het moment: de perslancering van mijn eigen Sylvie zonnebrillencollectie. Ik heb stalen zenuwen, maar voor het fotomomentje was ik wel een tikkie nerveus, omdat je zoiets nooit helemaal onder controle hebt. Op het moment dat ik de trap af liep, met alle camera's op me gericht, flitste er ineens door mijn hoofd: shit, wat als mijn rokje te kort is en ze eronder kunnen kijken? Ik had van tevoren een testje gedaan op die trap, maar toen droeg ik een broek. Daar had ik misschien beter over na moeten denken, maar ik kon moeilijk rechtsomkeert maken. Gelukkig heb ik de laatste trede keurig zonder inkijk weten te halen. Het persevent vond plaats bij een mooie art gallery in Hamburg. De campagnefoto's hingen als kunstwerken aan de muur en de pers was massaal uitgerukt."

Daten

"Na de onthulling van de zonnebrillen volgde dan ook een tot in de avond durende interview-marathon. Natuurlijk konden sommige cameraploegen het toch weer niet laten om te vragen naar mijn persoonlijke leven. Maar ik heb hier, in mijn Grazia-column, al aangekondigd dat ik me niet meer ga verstoppen. Dat ik van mijn leven geniet en dat ik net als ieder ander mens uit eten ga – met wie dat dan ook is. Ik ben daar heel open-minded en losjes in, dat is toch genoeg? Ik blijf het frappant vinden dat mensen zo gefascineerd zijn over het feit dat ik gefotografeerd word met iemand die ik aan het leren kennen ben, of misschien wel mee aan het daten.​​​​​​"

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle