Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geniaal: met deze handige truc heb je drie stoelen voor jezelf in het vliegtuig

Dit wil je weten!

Geniaal: met deze handige truc heb je drie stoelen voor jezelf in het vliegtuig

Je kent het vast wel: je hebt veel te weinig beenruimte in het vliegtuig. Die tijd lijkt nu voorgoed voorbij. Met deze handige truc heb je namelijk drie stoelen tot je beschikking tijdens de vlucht.

De gouden tip

Je hoeft dus helemaal niet rijk te zijn en al helemaal geen business class-ticket te boeken. Op Reddit verklapte een multimiljonair met de nickname @regoapps dé tip om een ultra relaxte vlucht te beleven.

Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is de middelste stoel op een lege rij te boeken. Wanneer je de middelste stoel hebt geboekt, zal er niet snel iemand naast je komen zitten. Stelletjes, vrienden en familie willen immers het liefst bij elkaar zitten.

Maar...

Natuurlijk heeft het geen zin als de vlucht helemaal volgeboekt is. Wel kun je van tevoren vragen of er toevallig nog een vrije rij over is. Nog een handige tip van @regoapps als de vlucht nog niet helemaal volgeboekt is: "Wanneer je vraagt tijdens het inchecken of je een andere plek kunt krijgen, krijg je vaak te zien wat er nog vrij is. Op die manier zie je meteen of er nog een rij leeg is." Niet geschoten is altijd mis!

Lees ook: Vliegtuig maakt noodlanding, je gelooft nooit waarvoor...

Bron: Reddit, Beeld: iStock