Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Tim Hofman en vriendin Lize Korpershoek onder vuur na 1 april-grap

Het stel deelde vandaag een foto op Tims Instagram, waarop het duidelijk leek te worden dat de twee hun eerste kindje verwachten. Wat bleek? Het model blijkt niet zwanger te zijn. Het ging om een 1 april-grap. Wanneer je doorklikt naar de volgende foto op Instagram, zie je de volgende tekst erbij staan: "Na maanden van stilte en wachten kan ik het eindelijk met jullie delen: het is vandaag 1 april."

Niet iedereen was amused na het zien van de foto. Zo schrijft een volger onder de post: "DIT KAN ECHT NIET!!! Er zijn heeel veel vrouwen die een onvervulde kinderwens hebben. Op 1 april dit soort 'grappen' maken vind ik respectloos. Ze zitten vaak al diep genoeg in de put…." Een ander reageerde met: "Geen leuk grapje voor alle mensen met vruchtbaarheidsproblemen…"

❤@lizekorpie

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Ryan Reynolds reageert op geruchten

Volgens verschillende media zou het huwelijk van Ryan Reynolds en Blake Lively in zwaar weer verkeren. Via Twitter reageerde de acteur vandaag op de geruchten. Geheel in Ryan Reynolds stijl.

"Was dat maar zo. Ik zou graag wat meer tijd voor mezelf hebben", grapte de acteur. De media vertelden eerder dat het stel nauwelijks tijd voor elkaar heeft. Gelukkig lijkt het er dus op dat het helemaal koek en ei is tussen de twee.

Bron: Instagram, De Telegraaf Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws