Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda de Mol doet schokkende onthulling over aanranding

Heftig...

Linda de Mol doet schokkende onthulling over aanranding

Linda de Mol is op haar 15de aangerand. Dat maakt de 53-jarige presentatrice bekend in de editorial van de nieuwe LINDA. De presentatrice werd betast in een brandgang naast het huis waar ze toentertijd woonde.

'Zijn handen waren overal...'

"Hij duwde me de heg in, zijn handen waren overal, hij rukte mijn blouse kapot en het is dat een vriendinnetje van mij het vanuit de schuur zag gebeuren en zo begon te gillen dat hij me losliet en wegrende."

Linda deed aangifte met haar moeder bij de politie, maar de man die later werd opgepakt en ook toegaf de dader te zijn, bleek dat uiteindelijk toch niet te zijn. "Hij had zo veel vrouwen lastiggevallen dat hij blijkbaar niet meer wist wie niet en wie wel."

Meer aandacht voor seksuele omgang

Er zou op scholen meer aandacht moeten zijn voor seksuele omgang vindt de RTL-presentatrice. "Kinderen leren de biologische feitjes en worden gewaarschuwd voor ongewenste zwangerschappen en geslachtsziektes, maar met elkaar praten over wanneer iets ongewenst is of wat als onprettig of bedreigend of vernederend wordt ervaren, ho maar."

Ook ouders hebben hierin een taak, vindt Linda. "Als ouder kun je niet vaak genoeg benadrukken dat je in een situatie die niet goed voelt heel duidelijk nee moet zeggen."

Lees ook: Oeps: Linda de Mol gaat de mist in tijdens Miljoenenjacht

Bron: Beau Monde, beeld: ANP