Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet het jongetje uit de Rolo-reclame er nu uit

Herken jij 'm nog?

Zo ziet het jongetje uit de Rolo-reclame er nu uit

Herken jij ‘m nog? De gemene jongen die in de olifant-reclame van Rolo het schattige babyolifantje voor de gek hield. De inmiddels 28-jarige Cees Molenaar blikt terug op zijn moment of fame.

Baldadig

De toen nog maar 7-jarige Cees werd destijds ‘gewoon’ van de straat geplukt om in de commercial te spelen. Volgens de inmiddels volwassen Cees was het een rol die hem op het lijf was geschreven. "Ik was best baldadig als kind ja, net als in de reclame." Hoewel hij met veel plezier in de commercial speelde, heeft hij nooit de ambitie gehad om er mee door te gaan. "Ik ben nog wel een paar keer gevraagd, maar ik heb het nooit meer gedaan."

Rolo's

Als bedankje voor zijn rol kreeg hij helaas geen honderdduizenden Rolo’s als cadeau, maar mocht hij wel een aantal dozen uitdelen op school. Ook staat hij in zijn woonplaats Volendam niet meer bekend als Cees Molenaar, maar noemt iedereen hem sinds de reclame van 21 jaar geleden Cees Rolo. "Mijn echte achternaam kennen ze niet eens meer", vertelt hij.

Of Cees nog steeds dol is op de chocolaatjes? "Ik lust ze nog steeds, net als twintig jaar geleden." Benieuwd hoe Cees er tegenwoordig uitziet? Bekijk dan de foto hieronder.

Lees ook: De Kinder Chocolade jongen toen & nu

Bron: NH Nieuws Beeld: Facebook, YouTube