Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Patricia Paay emotioneel door videoboodschap van haar dochter

Afgelopen week blies Patricia Paay 69 kaarsjes uit. Een mooi moment voor dochter Christina Curry om een bijzondere videoboodschap te maken voor haar moeder. La Paay heeft een moeilijke tijd achter de rug en verdiende dat volgens haar 27-jarige dochter 'allemaal niet'. In de boodschap laat Christina dan ook weten dat ze haar moeder, ondanks alle tegenslagen geweldig vindt.

Dat Patricia diep ontroerd was, is na het zien van het filmpje niet gek. "Geweldig, geweldig. Ik ben dol op haar, hoe dan ook."

Prins William verklapt geslacht derde kindje

Oeps, dat moest vast niet de bedoeling zijn. Nadat Aston Villa-voetballer Jack Grealish dinsdagavond het winnende doelpunt scoorde, zei William dat de baby, die hij en Kate Middleton deze maand verwachten, Jack moet gaan heten.

"Ik sta erop dat de baby Jack genoemd wordt", zei William volgens The Mirror tegen andere voetbalfans. "Of Jackie", corrigeerde hij na een tijdje.

Barbie bijt flink van zich af in een statement

Dat Barbie aka Samantha de Jong niet op haar mondje is gevallen, moge duidelijk zijn. Hoewel ze nog steeds werkt aan haar herstel na haar zelfmoordpoging in januari, lijkt het erop dat ze zich stukken beter voelt. Dat laat ze haar volgers, maar ook haar haters dan ook maar al te graag weten. Via Facebook maakte de realityster een statement.

"Het is een heerlijk gevoel als mensen je willen zwartmaken, en je ziet ze kapot gaan van binnen omdat het steeds beter met je gaat. Jaloezie is een ziekte!"

Bron: Telegraaf, Facebook Beeld: Getty