Het ene ding wat niemand is opgevallen aan het Coachella optreden van Beyoncé

Het moment waar alle Coachella-festivalgangers op hadden gewacht, was zondag eindelijk daar. Beyoncé schreef met haar spectaculaire optreden geschiedenis op het Amerikaanse festival.

Lees ook

Het moment waar alle Coachella-festivalgangers maanden op hadden gewacht, was zondag eindelijk daar. Beyoncé schreef met haar spectaculaire optreden geschiedenis op het Amerikaanse festival. Maar dat niet alleen; de zangeres is ook de eerste donkere vrouw die de headliner was op het festival.

Verrassing

Het was een show vol surprise acts; Beyoncé verwelkomde haar zus Solange op het podium om samen het nummer Get me Bodied te zingen. Ook haar man JAY-Z, waarmee ze binnenkort op de On The Run 2-tour gaat, kwam tevoorschijn tijdens het nummer Deja Vu. De echte verrassing was echter de reünie met Kelly Rowland en Michelle Williams, de voormalig leden van de immens populaire groep Destiny’s Child. Het trio bracht hun allergrootste hits ten gehore. Op social media spreekt iedereen vol lof over de performance.

Manicure

Maar waar mensen niet over uitgepraat raken is het feit dat Bey, tussen alle nummers en kledingwissels door, ook nog tijd had om van manicure te verwisselen. Die vrouw kan ook álles. Bekijk de foto’s hieronder. Was het jou opgevallen?

Lees ook:

Beeld: Instagram, Bron: NOS, De Standaard

Laatste nieuws

Zie ook