Deze Temptation-verleidster had haar zinnen gezet op Rick Brandsteder

Een verleidster uit het eerste seizoen van Temptation had haar zinnen niet gezet op een van de mannelijke kandidaten, maar op presentator Rick Brandsteder.

De verleidsters zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken en de verleiders laten menig vrouwenhart op hol slaan. Stop ze in een ultraluxe resort op Thailand, gooi daar vier koppels bij en je hebt dé ingrediënten voor een spraakmakend seizoen van Temptation Island. Waar de verleidsters alles uit de kast trekken om de mannelijke koppelhelften voor zich te winnen, is dat ook wel eens anders geweest. Een verleidster uit het eerste seizoen van Temptation had haar zinnen namelijk gezet op presentator Rick Brandsteder. Dat laat hij weten in een nieuw interview met Viva.

Mile high club

Op de allerlaatste dag, voor het vertrek, verbleef iedereen in hetzelfde hotel. Een van de verleidsters stapte op hem af en zei: “Ik verwacht je straks in het vliegtuig bij het toilet, zodra de stoelriemen af mogen.” Het bleef niet alleen bij woorden. “Tijdens de vlucht moest ik op een gegeven moment naar de plee; ik doe die deur open en daar stond ze, tegen de muur aangeleund, mij op te wachten”, vervolgt hij.

Ongemakkelijk

“Ik voelde me zo ongemakkelijk, ik kon geen kant op, het zweet brak me uit. Ik heb me langs haar heen gewrongen om snel weer terug te keren naar mijn zitplaats.” Rick laat niet los over welke dame het gaat, maar het schijnt om een lange, blonde verleidster uit Rotterdam te gaan, die meedeed aan Ricks eerste seizoen (2016). Gaan er al belletjes rinkelen?

Lees ook: Oei! Kijkersbedrog in Temptation Island?

De verleidsters uit 2016

Bron: Viva, Beeld: VIJF, ANP

Laatste nieuws