Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ook Temptations Fabrizio onder het mes

De Temptation Island-deelnemers zijn vaste klant in de praktijk van Diana Gabriels. Verleidster Pommeline zoekt haar regelmatig op, deze keer is ze echter niet alleen.

Ook Temptations Fabrizio onder het mes

De Temptation Island-deelnemers zijn vaste klant in de praktijk van Diana Gabriels. Verleidster Pommeline zoekt haar regelmatig op, deze keer is ze echter niet alleen. Haar lief Fabrizio lijkt nu ook te zwichten voor een cosmetische ingreep.

Fabrizio

De spierbundel wil in de eerste instantie enkel zijn wallen weg laten werken, maar er is nog iets waar hij al jaren mee zit. Namelijk zijn neus. “Het stoort me niet extreem, maar ik zou hem wel willen laten verkleinen of liften. Hij hangt een beetje”, begint hij. “Er zit ook een bultje op”, vult Pommeline aan. “Ja, dat mag eventueel ook wel weg. Als je toch bezig bent”, lacht Fabrizio.

Billen

Pommeline wil op haar beurt haar billen opnieuw onder handen nemen. Ze liet haar booty onlangs vergroten met lichaamsvet, maar de ingreep gaf niet het gewenste resultaat. De blondine geeft aan, net als Rosanna, liever bilimplantaten te willen. “De vorm is mooi gebleven, maar het gewenste ‘bolletje’ is er niet”, legt ze uit. Over twee maanden zal Pom weer onder het mes gaan om haar billen opnieuw te vergroten.

Lees ook: Pommeline doet boekje open over ex Merijn

Bron: HLN, Beeld: VIJF, Instagram