Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Herkenbaar? Dít zijn de 7 allergrootste hitte-irritaties op een rij

Begin jij nu ook al met blazen, puffen, zuchten en kreunen? Dat mag, maar de hitte is geen reden om modeflaters te slaan...

Herkenbaar? Dít zijn de 7 allergrootste hitte-irritaties op een rij

Deze week loopt de temperatuur alleen maar op, op en op. Sky high met vandaag een hoogtepunt. Begin jij nu ook al met blazen, puffen, zuchten en kreunen? Dat mag, maar de hitte is geen reden om modeflaters te slaan...

Hitte-irritaties op een rij

De echte fashion queens zijn er allemaal mee bekend, de doorns in het oog wanneer we denken dat we een excuus hebben om de uiterlijke verzorging achterwege te laten. Op de redactie deden we daarom een rondje met de vraag: Waar erger jij je het meeste aan tijdens de warme temperaturen?

1. Vrouwen die zichzelf in een te kleine hotpants proppen

Oké, de foto is misschien wat overdreven, maar hopelijk begrijp je ons punt. Koop een broek altijd in jouw maat. Of dat nou een 34 of 44 is, dat maakt niet uit. Het moet bij jouw lichaam passen.

2. Ongeschoren benen en okselhaar

Girls, come on! Dit kan écht niet. We weten dat sommige celebs al jaren hopen op de comeback van het Franse okselhaar, maar zelfs in boeken als How to be a Parisienne staat deze hairy area niet genoteerd. Zo ook voor je benen. Scheren, laseren, harsen: zo veel mogelijkheden!

3. Onverzorgde voeten in slippers

Knippen, vijlen, lakken. Makkelijker kunnen we het niet maken. Besluit je je favoriete open toe sandaaltjes weer uit de kast te trekken? Doe de rest van de wereld dan ook een plezier en werk je tenen ook even bij. Scheer je teenharen, knip je nagels en gooi er een leuk zomers kleurtje tegenaan!

4. Mensen die denken dat deo niet nodig is

Dat is het wel. DEO IS WEL NODIG! Onderschat jezelf niet, iedereen zweet.

via GIPHY

5. Mensen met mutsen

We begrijpen echt wel dat een muts zomaar de finishing touch van je look kan zijn, heus. Maar in de zomer? Nahuh, dat is bad timing. Het is goed om te laten zien dat je nadenkt over je outfit, maar stem deze wel op het seizoen af. Mutsen tijdens zomerse temperaturen = zweten = plakkerig haar. Een zomerse blonde gloed is véél leuker!

6. Doorschijnende bikini's

Don't give it all away, baby. Just don't.

Beeld: ImGur, Reddit, Buzzfeed