Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vlogger bewijst: zó krijg je een beachbody in 2 minuten

Niet alles is wat het lijkt, en dat bewijst deze vlogger maar weer. Zij laat namelijk zien hoe makkelijk het is om binnen 2 minuten een superstrakke beachbody te faken.

Vlogger bewijst: zó krijg je een beachbody in 2 minuten

Niet alles is wat het lijkt, en dat bewijst deze vlogger maar weer. Zij laat namelijk zien hoe makkelijk het is om binnen 2 minuten een superstrakke beachbody te faken. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Fake it 'till you make it

Je tijdlijnen van Instagram en Facebook stromen vast over van de bikinifoto's en strakke lichamen waar we allemaal jaloers op zijn. Vlogger Amelia Goodhead laat in een video zien hoe makkelijk het is om binnen twee minuten een compleet nieuw lichaam te faken met behulp van een app, genaamd FaceTune. Met deze app kun je je lichaam veel slanker doen lijken dan het is. Je kunt het vergelijken met Photoshop.

Wondermiddel

In het filmpje laat ze zien hoe ze met de app haar taille dunner maakt, haar dijen strakker en haar borsten groter. De video is al tientallen duizenden keren bekeken.

Met de video wil Amelia vrouwen niet aansporen om de app te gebruiken, maar hen juist meegeven dat je trots moet zijn op je lichaam. "Ik was bang om dit te posten, omdat het verkeerd opgevat kan worden, maar ik doe dit om aan te tonen dat we allemaal echt zijn. We hebben allemaal dingen die we zouden willen veranderen en het is makkelijk om je te laten meeslepen in de perfecte wereld van sociale media, maar doe het niet. Niet alles wat je op Instagram ziet, is echt. Wees trots en hou van je lichaam zoals het is. Striemen, losse huid, buikjes en hangende borsten: omarm het, want jullie zijn mooi."

Lees ook: Hilarisch: Deze mensen matchen met outfit bij omgeving

Bron: Daily Mail, Beeld: Youtube, iStock