Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Doutzen Kroes wil milieuvriendelijker leven

Het model heeft vanochtend op Radio 1 laten weten dat ze haar best doet beter voor het milieu te zijn. "We moeten ophouden met het beeld dat het geen verschil gaat maken als ik het alleen doe. Maar juist als je dat wel doet en mensen dat zien, gaan dingen veranderen." Daar is Doutzen al hard mee bezig. "We nemen binnenkort een elektrische auto." Ook wil ze minder gaan vliegen, maar helemaal niet meer de lucht in is voor haar werk niet mogelijk. "Ik ben het met iedereen eens dat vliegen enorm milieubelastend is en ik zou het natuurlijk het liefst veel minder doen, maar je moet die afweging maken. Maar als de balans goed is… Het moet nou eenmaal", legt ze uit. "Ik kan wel in een hutje op de hei gaan wonen, maar dan heb ik die bekendheid niet meer." En juist dat heeft ze nodig om mensen bewust te maken hoe belangrijk natuur en milieu zijn. Dat doet ze via verschillende stichtingen en organisaties.

Paul de Leeuw naakt in bed met Irene Moors

Niemand minder de Paul de Leeuw duikt het bed in met Irene Moors voor het tweede seizoen van Naar Bed Met Irene. Paul wilde wel meedoen, maar op één voorwaarde. "Paul de Leeuw had al beloofd dat hij zou komen. En hij kwam ook daadwerkelijk, maar ik was even vergeten dat er in dat fragment gezegd werd dat hij niets in bed draagt", vertelde Irene bij RTL Late Night. En hij maakte geen grap! "Hij had alles uit. Ik keek ook echt onder de dekens, en ik heb 'het' gezien!"

Antje Monteiro mag dochter Romy weggeven bij huwelijk

Actrice Antje Monteiro geeft deze zomer haar dochter Romy weg als zij gaat trouwen. "Romy vroeg het twee maanden geleden", vertelt Monteiro. "Ik zat toen midden in de voorbereidingen voor de auditie voor Donna." De 25-jarige Monteiro trouwt deze zomer met haar verloofde Django van Rijn, met wie ze twee jaar samen is.

Laatste nieuws

Zie ook