Rihanna komt nu ook met eigen lingeriecollectie

Op social media geeft de zangeres alvast een kleine sneak peek.

Lees ook

Ze zingt en danst nog steeds als een wereldster, weet successen te boeken met een kledinglijn, plakte daar nog niet zo lang geleden een make-up collectie aan vast, en besloot voor het gemak nu ook nog maar een lingerielijn te ontwerpen. Rihanna is een bezig bijtje en kan duidelijk niet stilzitten. Maar het mag gezegd worden: ook haar nieuwste idee en creatie ziet er weer prachtig uit.

Sneak peek

Alsof de alleskunner het met haar indrukwekkende carrière nog niet druk genoeg had, heeft ze de afgelopen tijd flink aan haar eigen lingerielijn zitten werken. Rihanna maakte het grote nieuws afgelopen vrijdag via social media bekend, en gaf met een hele korte teaser gelijk een sneak peek van de nu al gewilde Savage x Fenty-collectie.

Soorten en maten

De zangeres heeft net zoals met haar andere collecties aan alles gedacht, en dus ook aan het feit dat er vrouwen in verschillende soorten en maten zijn. In plaats van alleen lingerie in kleine maten uit te brengen, zouden de bh-maten variëren van 32A tot 44 D en is het ondergoed verkrijgbaar in XS tot en met XXXL.

Wanneer de collectie precies uitkomt, dat houdt de zangeres nog even geheim. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Rihanna's Coachella accessoire is het gesprek van de dag

Bron: W Magazine, NU.nl Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook