Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Xelly Cabau van Kasbergen stapt in het huwelijksbootje

Wat een bijzonder aanzoek!

Xelly Cabau van Kasbergen stapt in het huwelijksbootje

First comes love, then comes marriage. Toen de grote liefde van Xelly Cabau van Kasbergen dit weekend op zijn knieën ging, kon de visiagiste dan ook maar één ding zeggen: 'Ja, ik wil!'.

Dolgelukkig

Op Instagram springt de bride to be dan ook een gat in de lucht, en deelt ze het geweldige nieuws maar wat graag met haar 112K volgers. 'Ik ben echt de gelukkigste persoon op aarde', begint ze haar post. De jongere zus van Yolanthe Sneijder-Cabau werd dit weekend na een relatie van precies tien jaar door haar aankomende echtgenoot Beer Muller ten huwelijk gevraagd. En dat kon natuurlijk nergens anders dan op de plek waar ze tien jaar geleden verkering kregen.

Trouwjurk

"21 april 2008 kregen wij verkering en gingen we voor het eerst op vakantie in Florence, 10 jaar later vandaag in Florence vraagt hij mij ten huwelijk! Wij zijn zo verliefd!!!! Wij gaan trouwen!!!! Jij bent mijn alles, mijn wereld, zonder jou wil ik niet leven!", aldus een dolgelukkige Xelly. En nu haar zus en tevens beste vriendin Yolanthe het stokje van Chantal Janzen met De Jongens tegen de Meisjes overneemt en daardoor vaker in Nederland is, zullen de twee zussen vast en zeker binnenkort samen op pad gaan om een trouwjurk voor Xelly te scoren.

Lees ook: Stel trouwt tijdens sneeuwstorm, levert hilarische foto's op

Beeld: Instagram, ANP