slogan

Stel trouwt tijdens sneeuwstorm, levert hilarische foto's op

Waar de meeste huwelijken tijdens een warme lente- of zomerdag plaatsvinden, besloot dit Britse stel elkaar midden in de winter het jawoord te geven. Jemma Swainston-Rainford en Steve Lucock hoopten stiekem dan ook op een witte bruiloft, maar kregen op hun grote dag net iets té veel van het goede. 

Sneeuwstorm

Want een witte bruiloft, die kregen ze zeker. De twee kregen tijdens hun bruiloft namelijk te maken met een heuse sneeuwstorm, waardoor Jemma en Steve alles in de soep zagen lopen. Niet alleen konden een tal aan gasten nu niet meer komen, ook de visagist twijfelde of ze wel op tijd bij de bruid kon zijn.

Volste vertrouwen

Toch bleven ze goede moed houden en lieten ze de trouwerij gewoon doorgaan. "Ik dacht: zolang onze families er maar bij zijn, de locatie nog staat en de trouwambtenaar aanwezig is, dan kunnen we tenminste wel trouwen", vertelt Jemma. 

Eind goed, al goed

En hoewel de sneeuwstorm dus ook veel ongemakken met zich meebracht, leverde het wel de meest bijzondere en mooiste trouwfoto's op. "Er was niets dat me ervan zou weerhouden om met deze man in het huwelijksbootje te stappen!".

Lees ook: Viral: Trouwfotograaf neemt alleen billen- en borstenfoto's van vrouwelijke gasten

 

Bron: Metronieuws Beeld: Facebook, iStock