doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: beauty ritueel

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: beauty ritueel

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Beauty routine

Ik begin met een paar druppels foundation, aangebracht met een kwast of beauty blender. Daar overheen een natuurlijke, losse poeder van La Prairie.

Mijn wenkbrauwen hoeven maar licht te worden aangezet, want die heb ik laten microbladen. Het doet absoluut pijn om wenkbrauwhaartjes te laten pigmenteren, maar het is het waard, want het heeft mijn beauty regime korter gemaakt.

Qua oogmake-up: bronzer op de oogleden, wimperrand aanzetten met oogschaduw en een toef mascara. Mijn favoriete blush is een rozige van Pupa, die ik ooit van Xelly heb gekregen. Mijn troef voor een golden glow is de highlighter van Charlotte Tilbury. Mooi voor op je jukbeenderen, bovenlip en neusbrug.

Dat dagelijkse ritueel gaat me prima af, maar voor een rode loper, show of klus, moet er een professional aan te pas komen, die je allermooiste kant naar boven haalt.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');