Steel de show met Tommy Hilfigers SS18 collectie

Love, love, love!

Jaaa, de zomer komt steeds dichterbij! En dan willen we maar één ding: ons in de musthave zomercollecties van Tommy Hilfiger hullen!

Summer please!

Moet jij je hele zomergarderobe nog vullen? Geen paniek. Met de verschillende collecties slaag je bij Tommy Hilfiger gegarandeerd. Van de nostalgische womenswear collectie tot de trendy TOMMY X GIGI lijn. En dan hebben we het nog niet eens over de sporty swimwear collectie gehad. Benieuwd? Onze favoriete items op een rij!

Womenswear
De SS18 Tommy Hilfiger Womenswear collectie is geïnspireerd op Tommy's liefde voor motorsport. Denk aan snelheid met een vleugje vintage nostalgie. Van leren broeken in gedurfde kleuren en jasjes vol met patches tot cropped truien en stoere denim. De designer heeft gespeeld met proporties en vormen, onverwachte details en de bekende strepen, de checkerboard print en logo's uit de race-wereld.

@gallery(1023833)

TOMMY X GIGI
Na het succes van voorgaande collecties, sloeg Tommy Hilfiger ook dit jaar de handen ineen met topmodel Gigi Hadid voor een musthave capsule collectie. Ook hier komt het motorsport-thema weer terug, gecombineerd met Gigi's moeiteloze en sporty kledingstijl. Van tijdloze klassiekers, oversized items en sporty kledingstukken tot stoer leer, vrouwelijke jurkjes en skinny jeans.

@gallery(1023831)

Swimwear
Maak van het strand jouw catwalk met de SS18 Tommy Hilfiger Swimwear collection; badpakken en bikini's geinspireerd op snelheid. De levendige kleurcombinaties, opvallende printjes en toffe details met de welbekende Tommy Hilfiger DNA zorgen ervoor dat jij gegarandeerd de show steelt.

@gallery(1023835)

Laatste nieuws