Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Amanda Tsatsos-Balk haalde alles uit de kast voor haar bruiloft. En dan voornamelijk met haar garderobe. De realityster droeg namelijk maar liefst vier jurken!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de mol geniet van zonnige dag samen met zoontje Johnny jr.

Niks geen werk of andere afspraken voor de presentator op deze zonnige zondag. De kersverse vader spendeert zijn vrije zondag heerlijk met zoontje Johnny jr., die het allemaal wel prima lijkt te vinden.

Praat Rosanna uit Temptation Island VIPS nou haar mond voorbij?

Het ziet ernaar uit dat de Haagse blondine nu al het einde van het programma heeft verraden. Hoewel het programma pas op 7 juni op Videoland verschijnt, zou Rosanna nu al verklapt hebben dat alles nog koek en ei is tussen haar en Niels. "Echte liefde is wanneer je door de zwaarste storm gaat en achteraf elkaars hand nog steeds vast hebt als je eruit bent", schrijft ze op Instagram. Zouden de twee het dit keer dan wél overleefd hebben?

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Amanda Balk droeg meerdere jurken tijdens haar sprookjesbruiloft

De realityster pakte haar bruiloft groots aan. Heel groots zelfs. Van de prachtige locatie met uitzicht op de zee in Mykonos, tot aan de versiering en de jurk: Amanda had alles uit de kast getrokken voor haar grote dag. En daarmee ook wat betreft haar kledingkast. De realityster droeg namelijk maar liefst vier jurken, waarvan er één wel héél pikant was. Gelukkig kan Amanda het allemaal prima hebben, en zag ze er dan ook fantastisch uit.

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP