doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: trouwjurk-momentje

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: trouwjurk-momentje

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Trouwjurk-moment

Ik heb, zoals volgers op Instagram al opviel, tóch een soort van trouwjurk-momentje gehad tijdens een fitting van het prachtige Israëlische merk Galia Lahav, ter gelegenheid van het Rosenball in Berlijn. Uiteindelijk is de meest extravagante robe afgevallen – struikel- gevaar op de rode loper – en heb ik gekozen voor een show stopping dress met een sleep en gouden choker.

No hard feelings

Het event gaat uit van het Duitse mediaconcern Bertelsmann, waarvan RTL deel uitmaakt, dus ik ben mijn oud-collega’s van Let’s Dance tegengekomen. Superleuk, al mis ik mijn collega’s en Let’s Dance nog elke week, en vice versa. Maar dingen gaan zoals ze gaan, that’s life. No hard feelings, dat kan ik je verzekeren. Ik stond juist met veel warmte op het gala. Zeker gezien alles wat nog komen gaat, waarover ik nu nog niet mag praten, maar je kent me: ik ben altijd in voor surprises.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');