Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

André en Monique wilden niet verliefd worden

Na hun eerste date besloten ze niet verliefd op elkaar te worden, vertelt Monique in Beau Monde. "Hij stapte de auto uit en ik zei: ‘Niet verliefd worden, hè?’ Hij: ‘Jij ook niet, hè?’ Ik, heel stoer: ‘Ikke niet.’" Twee weken later waren ze toch vierliefd op elkaar nu nu vier jaar verder nog steeds gelukkig samen, al hebben ze ook moeilijkere tijdens meegemaakt. Onlangs gingen ze even uit elkaar. "Ik hoop van harte op betere tijden", aldus Monique.

'Diane Kruger zwanger van eerste kind'

Diane Kruger is zwanger van haar eerste kind. Dat hebben verschillende mensen uit de omgeving van de actrice en haar vriend Norman Reedus bevestigd aan Us Weekly. Diane en Norman werden begin vorig jaar voor het eerste samen gespot in New York. De actrice was tot kort daarvoor samen met Joshua Jackson, met wie ze tien jaar lang een relatie had. Eerder was ze getrouwd met de Franse regisseur Guillaume Canet.

America Ferrera bevallen van zoon

America Ferrera is moeder geworden van een zoon. De Ugly Betty-actrice deelde het nieuws dinsdag op Instagram, waarbij ze ook de naam van het jongetje onthulde. "Als twee er drie worden. Welkom Sebastian Piers Williams", schreef ze bij een foto waarop echtgenoot Ryan Piers Williams en zij het voetje van de baby in hun handen sluiten. De baby, die de roepnaam Baz krijgt, en zijn vader en moeder zijn volgens het bericht "gelukkig, gezond en helemaal verliefd."